1. Bevezető rendelkezések
A jelen Általános szerződési feltételek célja, hogy a Coacholom.hu – Domina Imre EV. (a továbbiakban: Szolgáltató) weboldal működésének szerződési feltételeit rögzítse.

A Szolgáltató adatai
Cégnév: Domina Imre ev.
E-mail cím: domina.imre@gmail.com
Telefonszám: +36309001073
Cím: 2040 Budaörs Pántlika utca 27.
Levelezési cím: 1221 Budapest Arany János utca 153.

2. Részvételi feltételek

A coaching személyes konzultációkón bárki részt vehet, aki előre időpontot egyeztet a Kapcsolat menüpont alatt megjelölt elérhetőségek valamelyikén.
Jelen weboldal használatával kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Szolgáltató általános szerződési feltételeit, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetért.

3. Kapcsolattartás
A résztvevőkkel való kapcsolattartás az online regisztráció vagy a személyes jelentkezés során megadott e-mail címen és telefonszámon történik. A Szolgáltató nem felel a megadott telefonszám vagy e-mail cím elérhetőségéért, az e-mail szolgáltatás működéséért. A résztvevővel való kapcsolatfelvétel ezen okból történő meghiúsulásából eredő károkért a Szolgáltató nem felel.

4. Konzultáció díja

A konzultáció díjáról előzetesen e-mailben vagy telefonon kerül sor egyeztetésre.

5. Fizetés módja

Készpénzes fizetés – A részvételi díj készpénzes teljesítésére a személyes konzultáció helyszínén van lehetőség.

6. Konzultáció elmaradása
A személyes konzultáció esetleges elmaradásáról vagy az időpontváltozásról a Szolgáltató legalább 24 órával a tanfolyam előtt a jelentkezés során megadott e-mail címre küldött levélben értesíti a résztvevőt.

7. Lemondási feltételek

A személyes konzultációra egyeztetett időpont legkésőbb 24 órával korábban visszamondható a Kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségek bármelyikén.

8. Adatkezelés
A Szolgáltató a jelen szerződéssel összefüggésben személyes adatokat kezel. A Szolgáltató az adatkezelés vonatkozásában az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. A személyes konzultációkra való jelentkezés során a szolgáltató a birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.