Hogyan? Miként? Milyen módszerekkel? Nehéz megválaszolni és mégis rengeteg választ, rengeteg módszert találhatunk az interneten. És rengeteg coach is megtalálható. Az alapja az értő figyelem, a fókuszálás, a megfelelő kérdések és a megfelelő csend.

Hogy miért én? Nem biztos, hogy én tudlak a legjobban támogatni, de ez gyakorlatilag az első alkalommal kialakul. Az ismert coaching módszereken túl én minden esetben a szeretet és az érzékenység energiáját tudom behozni a találkozásainkba, ami szerintem az eredmény eléréséhez elengedhetetlen.

Nem segíteni kívánok és nem is utat mutatni. Azt vallom, hogy mindenkiben ott van minden lehetőség és minden válasz. Csak sokszor nem tudjuk, vagy nem hagyjuk ezeket a válaszokat és lehetőségeket előhozni magunkból. Ezt a folyamatot tudom támogatni benned is, amennyiben szükséged van rá.

Amennyiben úgy érzed, hogy

  1. változás, váltás előtt vagy,
  2. hosszabb ideje tartó stresszben éled a mindennapjaidat,
  3. konfliktusod alakult ki a főnököddel, a kollégáddal, a beosztottad, vagy akár a társaddal, barátoddal, családtagjaiddal,
  4. nem jó szájízzel kelsz fel reggel és indulsz munkába,
  5. vagy csak kérdések gyötörnek, amikre úgy érzed nincsenek válaszok,
    hívj, írj, találkozzunk és beszéljük át, hogy miben és milyen támogatásra van szükséged.A válasz mindig ott van bennünk, csak nem mindig találjuk meg egyedül.

“Módszerem alapja az értő figyelem, a fókuszálás, a megfelelő kérdések és a megfelelő csend.”

Időpont egyeztetés

Jelentkezz be hozzám konzultációra!


Időpont egyeztetés


Nagyon sokat köszönhetek Imrének, amiért a cégemnél végre kiegyensúlyozott a kapcsolatom a beosztottjaimmal.
Katalin
cégvezető